Museum Prinsenhof

menu

Tickets

 Bestel uw ticket(s)

Belangrijke informatie over uw museumbezoek

Let op: voor kinderen van 0-3 jaar hoeft u géén ticket te reserveren.

Hieronder vindt u belangrijke informatie met betrekking tot uw museumbezoek. Lees deze informatie goed door voordat u een ticket koopt - zo weet u wat u van uw museumbezoek kunt verwachten.

Wanneer u een ticket gereserveerd heeft en onverhoopt toch niet kunt komen, verzoeken wij u contact op te nemen met ons op te nemen om de reservering te annuleren. Zo voorkomen we dat tijdsloten onnodig bezet worden gehouden en kunnen wij andere bezoekers blij maken met een ticket!

Coronamaatregelen 

In verband met het Coronavirus nemen wij maatregelen om uw bezoek zo comfortabel mogelijk te maken. Deze maatregelen zijn conform de richtlijnen en veiligheidseisen van het RIVM, waarbij het protocol van de Museumvereniging gehanteerd is. Hieronder leest u welke maatregelen wij nemen. Zo kunt u zich goed voorbereiden op uw museumbezoek en weet u wat u te wachten staat. 

  1. Het vooraf online reserveren van een toegangsticket is niet verplichtWel adviseren wij u vooraf een online ticket te bestellen, om te voorkomen dat u moet wachten om naar binnen te kunnen.
  2. Bij het bestellen van een online ticket hanteren wij tijdsloten om drukte in de entree en in de zalen van het museum te voorkomen. 
  3. Betalen met contant geld is voorlopig niet mogelijk. Wij verzoeken u met pin of mobiel te betalen.
  4. In het museumgebouw wordt gezorgd voor extra schoonmaak van contactpunten en aanraakoppervlakken, zoals deurklinken, wc's kranen, kluisjes en betaalautomaten. Op diverse plekken is er desinfecterende handgel beschikbaar. Wij vragen u alleen van de garderobe en een kluisje gebruik te maken indien nodig. Laat waar mogelijk uw jas en tas achter in de auto
  5. Het museumcafé is voorlopig helaas gesloten.
  6. Als u verkoudsheidsklachten hebt, kunt u het museum helaas niet bezoeken. U kunt contact opnemen met de klantenservice via 015 260 23 58 of via [email protected] om uw ticket om te boeken naar een ander moment of om uw geld terug te krijgen.