Museum Prinsenhof

menu

Tickets

Belangrijke informatie over uw museumbezoek

 Bestel uw ticket(s)

Let op: voor kinderen van 0-3 jaar hoeft u géén ticket te reserveren.

Wij zijn zeer verheugd u weer te kunnen verwelkomen in ons museum en u te kunnen laten genieten van wat ons mooie museum te bieden heeft. U heeft nu ook de gelegenheid om onze nieuwe tentoonstelling 'Zilver. Meesterstukken van Delftse zilversmeden 1590-1800' te komen bewonderen. Let op: het is verplicht om tijdens uw bezoek aan het museum een mondkapje te dragen.

Hieronder vindt u belangrijke informatie met betrekking tot uw museumbezoek. Lees deze informatie goed door voordat u een ticket koopt - zo weet u wat u van uw museumbezoek kunt verwachten.

Wanneer u een ticket gereserveerd heeft en onverhoopt toch niet kunt komen, verzoeken wij u contact op te nemen met ons op te nemen om de reservering te annuleren. Zo voorkomen we dat tijdsloten onnodig bezet worden gehouden en kunnen wij andere bezoekers blij maken met een ticket!

In verband met het Coronavirus nemen wij maatregelen om uw bezoek zo comfortabel mogelijk te maken. Deze maatregelen zijn conform de richtlijnen en veiligheidseisen van het RIVM, waarbij het protocol van de Museumvereniging gehanteerd is. Hieronder leest u welke maatregelen wij nemen. Zo kunt u zich goed voorbereiden op uw museumbezoek en weet u wat u te wachten staat.

Coronamaatregelen 

  1. Het vooraf online reserveren van een toegangsticket is verplicht. Het is verplicht om tijdens uw bezoek aan het museum een mondkapje te dragen.
  2. Bij het bestellen van een online ticket hanteren wij tijdsloten om drukte in de entree en in de zalen van het museum te voorkomen. 
  3. Betalen met contant geld is voorlopig niet mogelijk. Wij verzoeken u met pin of mobiel te betalen.
  4. Wij hebben door het museum grotendeels een eenrichtingsroute opgesteld, zodat u zich veilig en op 1,5 meter afstand van andere personen in het museum kunt verplaatsen. De in- en uitgang van het museum zijn van elkaar gescheiden. 
  5. In het museumgebouw wordt gezorgd voor extra schoonmaak van contactpunten en aanraakoppervlakken, zoals deurklinken, wc's kranen, kluisjes en betaalautomaten. Op diverse plekken is er desinfecterende handgel beschikbaar. Wij vragen u alleen van de garderobe en een kluisje gebruik te maken indien nodig. Laat waar mogelijk uw jas en tas achter in de auto
  6. Het museumcafé is voorlopig helaas gesloten. 
  7. Groepsbezoeken aan het museum zijn voorlopig helaas niet mogelijk.
  8. Rondleidingen zijn voorlopig geannuleerd. 
  9. Als u verkoudsheidsklachten hebt, kunt u het museum helaas niet bezoeken. U kunt contact opnemen met de klantenservice via 015 260 23 58 of via [email protected] om uw ticket om te boeken naar een ander moment of om uw geld terug te krijgen.

Toegankelijkheid

Vanwege de opgestelde eenrichtingsroute, is alleen de wenteltrap in het museum beschikbaar. Mocht u niet zelfstandig de wenteltrap op en af kunnen, bieden we u de mogelijkheid alleen de tentoonstelling 'Zilver. Meesterstukken van Delftse zilversmeden 1590-1800' te bezoeken. Deze tentoonstelling bevindt zich op de begane grond.