Museum Prinsenhof

menu

Werken bij Museum Prinsenhof Delft

Werken bij Museum Prinsenhof Delft

In een door technologische en sociale ontwikkelingen veranderende wereld is Museum Prinsenhof Delft de vanzelfsprekende entree tot de vaderlandse geschiedenis, en geeft daarmee vanuit een historisch perspectief context aan het Nederland van vandaag. Zo’n tachtig medewerkers en vrijwilligers werken aan het bewaren en vertellen van de verhalen van de stad Delft en van Delftenaren die een belangrijke stempel drukken op het Nederland van vroeger en nu.

Vacatures van Museum Prinsenhof Delft worden in diverse (online en print-)media aangeboden en worden ook op deze website geplaatst. De wijze waarop u kunt solliciteren, wordt in de betreffende vacaturetekst beschreven. Open sollicitaties kunt u sturen aan [email protected]

Medewerker Educatie

VACATURE Medewerker educatie (24 uur)

Stage bij Museum Prinsenhof Delft

Museum Prinsenhof Delft biedt studenten regelmatig de mogelijkheid stage te lopen. Studeer je bijvoorbeeld Cultureel erfgoed, Museologie, (Kunst)geschiedenis of Communicatie en ben je op zoek naar een uitdagende en leuke stageplaats in een dynamisch museum? Neem dan contact met ons op via [email protected].

VACATURE Meewerkstage Marketing en Communicatie