Museum Prinsenhof

menu

Huur de locatie

Borrelen met zicht op de Oude Kerk of een receptie in de eeuwenoude Kamer van Charitate?

Evenementen

MUSEUM PRINSENHOF DELFT

TE GAST BIJ WILLEM VAN ORANJE

Delft is de stad waar de toekomst en het verleden samenkomen. In de prachtige historische binnenstad, staat het voormalig hof van Willem van Oranje, Museum Prinsenhof Delft.

Een bijzondere locatie met een uniek historisch verhaal, geschikt is voor vrijwel ieder evenement. Zoals een presentatie, congres, diner, feest, vergadering of training. Wij zijn een officiële trouwlocatie en geven ook jullie speciale dag graag een historisch tintje.

EVENTS | VAN DER MANDELEZAAL

PRESENTATIES | CONGRES | DINER | FEEST | HUWELIJK | FILMLOCATIE

De Van der Mandelezaal is het prachtige door middeleeuwse kloostermuren omringde middelpunt van het museum. Met haar overweldigende glazen dak is er overdag geen gebrek aan daglicht en ook ’s avonds zorgt het zicht op de toren van de Oude Kerk en de verlichte Waalse kerk voor een magische sfeer. Met haar oppervlakte van 375m2 biedt de Van der Mandelezaal plaats aan 350 gasten in theateropstelling of een sfeervol diner tot 200 gasten.

Voor de juiste creatieve invulling van inrichting, catering, entertainment en techniek helpen wij u graag. Wij werken met diverse vaste leveranciers waarmee wij met plezier een event op maat samenstellen, geheel naar uw wens. Geen bijeenkomst is hetzelfde en de mogelijkheden zijn eindeloos.

RONDLEIDING

Ter onderbreking van uw evenement of bijeenkomst is het mogelijk om een exclusieve rondleiding met privé gids te boeken. Op deze manier maken uw gasten kennis met de bijzondere en verrassende verhalen van het museum. In Museum Prinsenhof Delft zijn diverse rondleidingen mogelijk, langs één tentoonstelling of de topstukken van de collectie; van een eerste kennismaking tot verdieping. Een rondleiding op maat behoort ook tot de mogelijkheden.

CONTACT

Bent u geinteresseerd in de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 015 2602358. Wij denken graag met u mee.

Diner Vandermandele