Museum Prinsenhof

menu

Events

Congressen | Presentaties | Concerten | Diners
Museum Prinsenhof Delft biedt mogelijkheden voor diverse evenementen. De Van der Mandelezaal is onze trots en het middelpunt van het museum. Met haar overweldigende glazen dak is er geen gebrek aan daglicht en het uitzicht op de toren van de Oude Kerk en de Waalse Kerk biedt een prachtig decor. Met haar oppervlakte van 375m2 biedt de Van der Mandelezaal plaats aan 400 gasten in theateropstelling of een sfeervol diner tot 250 gasten. 

Liever een klassieke ruimte met prachtige glas-in-lood ramen? Dan biedt de Waalse Kerk met haar 225m2 bijzondere mogelijkheden. Met een modern of juist erg klassiek interieur zetten wij de perfecte sfeer neer voor een receptie tot 150 gasten. De Waalse Kerk is alleen 's avonds af te huren. 

Voor de creatieve invulling van de juiste restauratieve verzorging, de inrichting van de ruimtes en de verschillende benodigde presentatiemiddelen helpen wij u graag. Samen met onze vaste Preferred Partners bespreken wij graag wat voor uw event de meest geschikte invulling is.

Informatie | Offerte | Persoonlijke afspraak
Neem voor meer informatie, het ontvangen van een offerte en/of het maken van een afspraak voor een persoonlijke rondleiding, contact op met onze afdeling verhuur via 06 536 34 197 of stuur een mail naar
[email protected].