Museum Prinsenhof

menu

Vriendenvereniging

Zullen we vrienden worden?

Over de Vriendenvereniging van Museum Prinsenhof Delft

De Vriendenvereniging van Museum Prinsenhof Delft is trots op het museum. Het museum organiseert jaarlijks meerdere spraakmakende tentoonstellingen. Denk maar aan de tentoonstelling over Bram Bogart, of de drukbezochte tentoonstelling Amalia. Ambitie met Allure. En herinnert u zich de tentoonstelling over de Delftse kunstenaar Jan Schoonhoven in 2021 nog, of Jingdezhen. 1000 jaar porselein, over dé porseleinstad van China, waarvoor we hebben samengewerkt met musea in heel Nederland? Naast de tijdelijke presentaties heeft het museum in 2021 een langlopend project gelanceerd: De Delftse Blik. Vier jaar lang worden, met een jaarlijks wisselend thema, inwoners van Delft betrokken bij het museum. Samen met hen worden er nieuwe programma’s en activiteiten opgezet die van waarde zijn voor Delft.

Deelt u die trots met ons? Word dan ook vriend van Museum Prinsenhof Delft. Met uw vriendschap zijn wij blij, want zo kunnen we samen het museum helpen bij het verwerven van bijzondere objecten voor de collectie, bij de restauratie van kunstwerken, of bij het tot stand komen van publicaties.

Als vriend krijgt u bovendien:

  • gratis toegang tot het museum
  • gratis toegang tot lezingen
  • 10% korting op aankopen in de museumwinkel (m.u.v. boeken)
  • een nieuwsbrief met actuele informatie over tentoonstellingen en lezingen

Kosten: € 50,- per jaar voor een individueel lidmaatschap, € 75,- voor een duo lidmaatschap op één adres en € 80,- voor een gezinslidmaatschap.

Vriend worden?

Stuur een mail aan [email protected] of meld u telefonisch aan bij Elzo de Boer (secretaris van de Vriendenvereniging van Museum Prinsenhof Delft): 06 22763177. 

Meer informatie

Vriendenvereniging van Museum Prinsenhof Delft is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Post:
Vriendenvereniging van Museum Prinsenhof Delft
p/a Sint Agathaplein 1
2611 HR Delft

Het bestuur van de Vriendenvereniging van Museum Prinsenhof Delft bestaat uit:
Voorzitter - Josée Claassen
Penningmeester - Martijn Nitzsche
Secretaris - Elzo de Boer
Bestuurslid - Margo van Herwijnen
Bestuurslid - Niek Meijer