Museum Prinsenhof

menu

Museumwinkel

Museumwinkel & Café

Museumwinkel

De museumwinkel bevindt zich in de entreehal van het museum. Het aanbod is zeer divers. Iedereen kan hier terecht voor originele cadeaus voor kinderen en volwassenen. Er zijn prachtige kaarten, leuke kantoorartikelen, boeken en bijzondere sieraden in de winkel te vinden. De winkel is geopend tijdens de openingstijden van het museum. 

  website en social media 3

 

Café Blauw

Museum Prinsenhof Delft heeft ook een gezellig museumcafé met een sfeervol buitenterras. Café Blauw bevindt zich in de entreehal van het museum en is altijd open als het museum open is. Het café is ook te bezoeken zonder entreeticket voor het museum. Verscholen onder de bomen aan de historische Prinsentuin ligt het prachtige, beschutte buitenterras. Een heerlijke plek voor een moment van bezinning of een moment van gezelligheid onder het genot van een lekkere kop koffie met gebak of een gezonde lunch.

 terras crop

 

Winkeltje Kouwenhoven 'Het leukste snoepwinkeltje van Delft'
Winkeltje Kouwenhoven maakt onderdeel uit van Museum Prinsenhof Delft. Je kunt hier terecht voor Oud-Hollands snoepgoed, nostalgisch speelgoed, klassieke ansichtkaarten, olielampen en boekjes. Maar natuurlijk kun je ook gewoon even de sfeer komen proeven. Winkeltje Kouwenhoven is geopend op de dagen dat het museum geopend is van 12.00-16.00 uur.

We zijn momenteel op zoek naar vrijwilligers voor Winkelje Kouwenhoven. Zie de vacature op de pagina werken bij Museum Prinsenhof Delft

WinkeltjeKouwenhoven-fotograafMarcoZwinkels kl