menu

Vrijwilligers gezocht voor Winkeltje Kouwenhoven

Vrijwilligers gezocht voor Winkeltje Kouwenhoven

In het nostalgische Winkeltje Kouwenhoven, onderdeel van Museum Prinsenhof Delft, waan je je terug in de tijd. Het is een plek waar oudere generaties herinneringen op kunnen halen en jongere generaties de sfeer van vroeger kunnen proeven. Kouwenhoven binnengaan betekent een stapje terug doen in de tijd. Bezoekers kunnen hier terecht voor Oudhollands snoepgoed, blikken speelgoed, ouderwetse schoonmaakmiddelen en olielamponderdelen. Het ophalen van herinneringen levert regelmatige bijzondere gesprekken op over het verleden en heden in Delft.

Winkeltje Kouwenhoven wordt gerund door vrijwilligers die zorgen voor een gastvrij onthaal van de bezoekers, de verkoop van de artikelen, het controleren en aanvullen van het assortiment en het opgeruimd houden van het winkeltje.

Jouw Profiel

Je hebt affiniteit met het winkeltje, bent communicatief vaardig en hebt plezier in de omgang met onze bezoekers. Al onze vrijwilligers zorgen ervoor dat ze een verzorgde indruk maken.

Je bent om de week op zondag beschikbaar (oneven weken) van 12.00 uur tot 16.00 uur. Of als invalkracht op incidentele basis. 

Museum Prinsenhof Delft streeft naar diversiteit in de teams, activiteiten, partners en publieksbereik. Iedereen die denkt hier een bijdrage aan te kunnen leveren, nodigen we nadrukkelijk uit om te reageren.

Wat bieden we?

Je maakt als vrijwilliger deel uit van een enthousiast en betrokken team dat de bezoekers op gastvrije wijze ontvangt en laat kennismaken met de tijd van weleer en de stad Delft. Je werkt altijd samen met een andere vrijwilliger. Uiteraard ben je van harte welkom bij de opening van onze tentoonstellingen en andere personeelsactiviteiten.

Heb je interesse?

Stuur dan een e-mail naar Fleur Kwak [email protected]. Voor meer informatie kun je ook bellen naar 015 – 260 1975 of 06 - 344 77 096.