Museum Prinsenhof

Huur de locatie

Borrelen met zicht op de Oude Kerk, een receptie in de eeuwenoude Kamer van Charitate of een diner in een fraaie grachtenpand?

Verhuur

Te gast bij Willem van Oranje
Delft is de stad waar de toekomst en het verleden samenkomen. In de prachtige historische binnenstad op loopafstand van het moderne station Delft staat het voormalig hof van Willem van Oranje, Museum Prinsenhof Delft.

Een bijzondere locatie met een uniek historisch verhaal dat geschikt is voor vrijwel ieder evenement als congres, symposium, diner, concert, modeshow, beëdigingsceremonie of vergadering. Museum Prinsenhof Delft biedt zelfs uiteenlopende mogelijkheden voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Met onze vier unieke ruimtes, prachtige binnentuin en uiteraard het museum zelf kunt u bij ons terecht van 10 tot 450 personen.

De inkomsten uit verhuur komen geheel ten goede aan het onderhoud en de instandhouding van Museum Prinsenhof Delft. Het museum heeft een culturele ANBI-status.

Informatie | Offerte | Persoonlijke afspraak
Voor meer informatie, het ontvangen van een offerte op maat en/of het maken van een afspraak voor een persoonlijke rondleiding, neem contact op met onze afdeling verhuur op via 06 536 34 197 of stuur een mail
naar [email protected]

Brochure zaalverhuur

Event 12 februari 2018