Museum Prinsenhof

Events

Congressen | Presentaties | Concerten | Diners
Museum Prinsenhof Delft biedt veel mogelijkheden voor diverse evenementen. De Van der Mandelezaal is onze trots en het middelpunt van het museum. Met haar overweldigende glazen dak is er geen gebrek aan daglicht en het uitzicht op de toren van de Oude Kerk en de Waalse Kerk biedt een prachtig decor. Met haar oppervlakte van 375m2 is de Van der Mandelezaal groots met plaats voor 400 gasten in theateropstelling of een sfeervol diner tot 250 gasten. 

Liever een klassieke ruimte met prachtige glas in lood ramen? Dan biedt de Waalse Kerk met haar 225m2 bijzondere mogelijkheden. Met een modern interieur of juist erg klassiek zetten wij de perfecte sfeer neer voor een receptie tot 200 gasten.

Voor de creatieve invulling van de juiste restauratieve verzorging, de inrichting van de ruimtes en de verschillende benodigde presentatiemiddelen helpen wij u graag. Samen met onze vaste Preferred Partners bespreken wij graag wat voor uw event de meest geschikte en beste invulling is.

Informatie | Offerte | Persoonlijke afspraak
Voor meer informatie, het ontvangen van een offerte en/of het maken van een afspraak voor een persoonlijke rondleiding, neem contact op met onze afdeling verhuur via 06 536 34 197 of stuur een mail naar
[email protected]

Van der Mandelezaal

Van der Mandelezaal

 
Waalse KerkWaalse Kerk