Museum Prinsenhof

Huwelijken

Huwelijksvoltrekking | Receptie | Diner | Feest
Voor velen de belangrijkste en mooiste dag van hun leven, de bruiloft!

Op de dag van de liefde wilt u een stijlvolle locatie en of u nu groots uitpakt of juist met een klein gezelschap bent, Museum Prinsenhof Delft biedt verscheidende mogelijkheden. Onze Waalse Kerk is een officiële trouwlocatie en naast het kerkelijk huwelijk kan ook het burgerlijk huwelijk hier worden voltrokken.

Buiten de huwelijksceremonie in de Waalse Kerk hebben wij nog uitgelezen mogelijkheden om ‘de dag van uw leven’ tot een onvergetelijke te maken! Denkt u aan een receptie in de lentezon in onze binnentuin, een sfeervol diner in de Museumkelder of liever een sprankelend feest in de Van der Mandelezaal?
Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en creatieve invulling op het gebied van catering, de inrichting van de ruimtes en de uitvoering van uw bruiloft. Ook als het gaat om een bruidsreportage in en om het historische pand van Museum Prinsenhof Delft.

Informatie | Offerte | Persoonlijke afspraak
Neem voor meer informatie, het ontvangen van een offerte en/of het maken van een afspraak voor een persoonlijke rondleiding, contact op met onze afdeling verhuur via 06 536 34 197 of stuur een mail naar [email protected]

 Trouwen VdM zaal        Trouwen waalse kerk        Kamer van Charitate 
 Van der Mandelezaal  Waalse Kerk  Kamer van Charitate