Museum Prinsenhof

Huwelijken

Huwelijksvoltrekking | Receptie | Diner | Feest
Voor velen de belangrijkste en mooiste dag van hun leven, de bruiloft!

Op de dag van de liefde willen jullie een stijlvolle locatie en of jullie nu groots uitpakken of juist met een klein gezelschap zijn, Museum Prinsenhof Delft biedt verscheidende mogelijkheden. Onze Waalse Kerk is officiële trouwlocatie en naast het kerkelijke huwelijk kan ook het burgerlijk huwelijk hier worden voltrokken.

Buiten de huwelijksceremonie in de Waalse Kerk hebben wij nog uitgelezen mogelijkheden om ‘de dag van jullie leven’ tot een onvergetelijke te maken! Denkt u aan een receptie in de lentezon in onze binnentuin, een sfeervol diner in de Museumkelder of liever een sprankelend feest in de Van der Mandelezaal?

Wij denken graag met jullie mee over de mogelijkheden en creatieve invulling op het gebied van catering, de inrichting van de ruimtes en de uitvoering van jullie bruiloft. Ook als het gaat om een bruidsreportage in en om het historische pand van Museum Prinsenhof Delft.

Informatie | Offerte | Persoonlijke afspraak
Voor meer informatie, het ontvangen van een offerte en/of het maken van een afspraak voor een persoonlijke rondleiding, neem contact op met onze afdeling verhuur via 06 536 34 197 of stuur een mail naar [email protected]

Van der Mandelezaal

Van der Mandelezaal

 
Trouwen waalse kerk

Waalse Kerk

 
Kamer van Charitate

Kamer van Charitate