Museum Prinsenhof

menu

Tickets

Het museum is tijdelijk gesloten vanwege de landelijke coronamaatregelen. Wij hopen u snel weer veilig te kunnen ontvangen.

 Bestel uw ticket(s)

Belangrijke informatie over uw museumbezoek

Let op: voor kinderen van 0-3 jaar hoeft u géén ticket te reserveren.

Hieronder vindt u belangrijke informatie met betrekking tot uw museumbezoek. Lees deze informatie goed door voordat u een ticket koopt - zo weet u wat u van uw museumbezoek kunt verwachten.

Wanneer u een ticket gereserveerd heeft en onverhoopt toch niet kunt komen, verzoeken wij u contact op te nemen met ons op te nemen om de reservering te annuleren. Zo voorkomen we dat tijdsloten onnodig bezet worden gehouden en kunnen wij andere bezoekers blij maken met een ticket!

Coronamaatregelen 

Algemeen

 1. Bij de entree van het museum wordt u gevraagd om de QR code te tonen via de CoronaCheck App op uw mobiele telefoon of op papier. De QR code wordt door een van onze medewerkers gescand en gecontroleerd of de gegevens overeenkomen met uw identiteitsbewijs.
 2. Bezoekers uit landen waar geen EU Digitaal Corona Certificaat wordt gebruikt, moeten zich vooraf testen via Testen voor Toegang en hun resultaat in CoronaCheck omzetten in een coronabewijs.
 3. Vanaf zaterdag 27 november 2021 is het verplicht een mondkapje te dragen in het museum gedurende uw hele bezoek
 4. Het vooraf online reserveren van een toegangsticket is niet verplicht. Wel adviseren wij u vooraf een online ticket te bestellen, om te voorkomen dat u moet wachten om naar binnen te kunnen. Tickets zijn te bestellen op onze ticketpagina.  
 5. Bij het bestellen van een online ticket hanteren wij tijdsloten om drukte in het entreegebied en in de zalen van het museum te voorkomen, zodat u zo goed mogelijk 1,5 meter afstand kunt bewaren.
 6. Wij verzoeken u zoveel mogelijk met pin of mobiel te betalen.
 7. Als u verkoudsheidsklachten hebt, kunt u het museum helaas niet bezoeken. U kunt contact opnemen met de klantenservice via 015 260 23 58 of via [email protected] om uw ticket om te boeken naar een ander moment of om uw geld terug te krijgen.

In het museum

 1. De in- en uitgang van het museum zijn van elkaar gescheiden. 
 2. In het museumgebouw wordt gezorgd voor extra schoonmaak van contactpunten en aanraakoppervlakken, zoals deurklinken, wc's kranen, kluisjes en betaalautomaten. Op diverse plekken is er desinfecterende handgel beschikbaar.
 3. Wij vragen u waar mogelijk uw jas en tas niet mee te nemen naar het museum of waar mogelijk achter te laten in de auto. Als u een tas bij u heeft, kunt u gebruikmaken van de garderobe en een gratis kluisje.
 4. Museumcafé Blauw is geopend.