Museum Prinsenhof

menu

Vriendenvereniging van Museum Prinsenhof Delft

Zullen we vrienden worden?

Over de Vriendenvereniging van Museum Prinsenhof Delft

De Vriendenvereniging van Museum Prinsenhof Delft is trots op het museum. Het museum organiseert jaarlijks meerdere spraakmakende tentoonstellingen. Denk maar aan de strandbeesten van Theo Jansen die in het museum te zien waren, of de drukbezochte tentoonstelling met het Straatje van Vermeer. En herinnert u zich de tentoonstelling over de Delftse kunstenaar Jan Schoonhoven nog, of die over het Verboden Porselein uit China, geopend door onze koningin?

In 2018 was in het museum het prachtige Delfts Art Deco te zien en met de tentoonstelling ‘Willem van Oranje is hier’ werd op pakkende wijze herdacht dat de Tachtigjarige Oorlog 450 jaar geleden begon. Daarna volgde een spectaculaire tentoonstelling over de Delftse concertorganisator MOJO en dan, als klapper op de vuurpijl, die unieke tentoonstelling over de Delftse meester Pieter de Hooch.

Deelt u die trots met ons? Word dan ook vriend van Museum Prinsenhof Delft. Met uw vriendschap zijn wij blij, want zo kunnen we samen het museum helpen bij het verwerven van bijzondere objecten voor de collectie, bij de restauratie van kunstwerken, of bij het tot stand komen van publicaties.

Als vriend krijgt u bovendien:

  • gratis toegang tot het museum
  • uitnodigingen voor openingen van tentoonstellingen
  • gratis toegang tot lezingen
  • 10% korting op aankopen in de museumwinkel (m.u.v. boeken)
  • een nieuwsbrief met actuele informatie over tentoonstellingen en lezingen

Kosten: € 50,- per jaar voor een individueel lidmaatschap, € 75,- voor een duo lidmaatschap op één adres en € 80,- voor een gezinslidmaatschap.

Vriend worden?

Stuur een mail aan [email protected] of meld u telefonisch aan bij Elzo de Boer (secretaris van de Vriendenvereniging van Museum Prinsenhof Delft): 06 22763177. 

Meer informatie

Vriendenvereniging van Museum Prinsenhof Delft is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Post:
Vriendenvereniging van Museum Prinsenhof Delft
p/a Sint Agathaplein 1
2611 HR Delft

Het bestuur van de Vriendenvereniging van Museum Prinsenhof Delft bestaat uit:
Voorzitter - Josée Claassen
Penningmeester - Martijn Nitzsche
Secretaris - Elzo de Boer
Bestuurslid - Margo van Herwijnen
Bestuurslid - Barry Raijmakers