Museum Prinsenhof

menu

Nieuws

Tijdsloten voor museumbezoeken

11 april 2023

Museum Prinsenhof Delft stapt (tijdelijk) over op tijdsloten

Een prettig bezoek staat bij Museum Prinsenhof Delft voorop! Meestal werken wij met dagkaarten, zodat u elk moment van de door u gekozen datum het museum in kan. Echter, vanwege de grote belangstelling voor onze tentoonstelling Het Delft van Vermeer, hebben wij besloten om t/m 4 juni 2023 met tijdsloten te werken. Zo kunnen we drukte bij aankomst en in de tentoonstelling reguleren en alle bezoekers een zo plezierig mogelijke ervaring bieden. 

Wat betekent dit?
Wij raden nu sterk aan om voorafgaand aan uw bezoek een tijdslot te boeken. U kunt kiezen voor entree tussen 11-13, 13-15 of 15-17 uur. Dit duidt op uw aankomsttijd. De datum en het tijdslot die op uw ticket staan vermeld geven u toegang tot het museum en de tentoonstelling. Eenmaal in het museum kunt u zo lang blijven als u wilt. Museum Prinsenhof Delft en museumcafé Blauw zijn geopend van 11-17 uur.

Heeft u al een dagkaart geboekt voor de periode t/m 4 juni? Dan blijft deze gewoon geldig en kunt u op de door u gekozen datum tussen 11-17 uur het museum binnentreden. 
Heeft u nog geen ticket geboekt? Wees er dan snel bij:

 Bestel uw ticket(s)