Museum Prinsenhof

menu

Nieuws

Gratis toegang met de Vriendenloterij VIP-kaart

10 maart 2023

Goed nieuws: deelnemers van de VriendenLoterij krijgen nu gratis toegang tot Museum Prinsenhof Delft! 

Sinds de gulle bijdrage van de Vriendenloterij aan de verbouwing en vernieuwing van het Prinsenhof, is Museum Prinsenhof Delft aangesloten bij de Vriendenloterij en kunnen bezoekers met een VIP-kaart een gratis toegangsticket bestellen. Dit is de nieuwste toevoeging aan de lijst van lidmaatschappen die gratis entree tot het museum bieden, zoals de Museumjaarkaart, Delftse Vriendpas, Rotterdampas, Vereniging Rembrandt-kaart of een ICOM-kaart.

Tickets voor al deze opties, inclusief de VIP-kaart, zijn zowel beschikbaar aan de kassa als via de online ticketverkoop. Selecteer jouw lidmaatschap en bestel tickets om meer te leren over Willem van Oranje, Delftse Meesters, Delfts Blauw of onze tijdelijke tentoonstellingen!

De VriendenLoterij viert wat het leven mooi maakt: onze verbondenheid met anderen en met onze kunst en cultuur. Dankzij 1,1 miljoen deelnemers kon de VriendenLoterij over 2022 opgeteld een bedrag van € 134,8 miljoen schenken aan 57 culturele partners en meer dan 3500 clubs en verenigingen.