Museum Prinsenhof

menu

Zilverpoetsdag

Zilverpoetsdag

Laat jouw zilver blinken tijdens de feestdagen

Na een succesvolle eerste editie organiseren wij ook dit jaar weer een zilverpoetsdag. Tijdens Zilverpoetsdag ontdek je wat de beste manier is om zilver schoon te maken. Een museumspecialist leert je de kneepjes van het vak en legt uit hoe je jouw zelf meegebrachte zilveren voorwerp op museale wijze poetst. Aan het einde van deze workshop zal het zilver weer blinken en ben je klaar voor de feestdagen!

Wanneer: zondag 19 december
Tijden: 12.00 en 13.30
Waar: Museum Prinsenhof Delft, Van der Mandelezaal
Kosten voor deelname aan de workshop (incl. poetsdoekje) zijn €5,-

Poets jouw eigen zilveren voorwerp
Om mee te kunnen doen aan de workshop, is het belangrijk dat je jouw eigen zilveren voorwerp meeneemt. Zonder meegebracht zilveren voorwerp kun je helaas niet meedoen aan de workshop.

Deze workshop is bedoeld voor voorwerpen die 100% zilver zijn en niet voor verzilverde voorwerpen. Bij het poetsen van een verzilverd voorwerp kan de zilveren laag beschadigd raken. Museum Prinsenhof Delft kan niet beoordelen of een voorwerp al dan niet 100% zilver is en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de mogelijke beschadiging van een verzilverd voorwerp.

Aanmelden
Wil je graag deelnemen aan een van de zilverpoetsworkshops op 19 december? Meld je nu aan. Je kan aangeven welke starttijd van de workshop jouw voorkeur heeft en op welk tijdstip je het museum wil bezoeken. De kosten voor de workshop van €5,- kunnen op de dag zelf aan de kassa betaald worden.

Meld je nu aan

Coronatoegangsbewijs
We vragen iedereen van 13 jaar en ouder om bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs, een QR-code via de CoronaCheck-app of uitgeprint op papier via CoronaCheck.nl te laten zien. Het dragen van een mondkapjes in het museum is verplicht.