Museum Prinsenhof

menu

22 april: online rondleiding door 'Jingdezhen. 1000 jaar porselein'

Op donderdagavond 22 april om 19.30 uur organiseren wij 'Verhaal op zaal', een online rondleiding door de nieuwe tentoonstelling Jingdezhen. 1000 jaar porselein.

Tijdens deze online tour vertelt conservator Suzanne Klüver over de porseleinstad Jingdezhen aan de hand van bijzondere voorwerpen. Suzanne is zelf meerdere keren in Jingdezhen geweest en kan goed overbrengen hoe de stad voelt en zich beweegt. Ook vertelt zij ons verhalen over porselein die in China bekend zijn maar waar wij in de westerse wereld nog nooit van hebben gehoord. Na afloop van het Verhaal op zaal is er een mogelijkheid om vragen te stellen via de chat aan Suzanne Klüver.

Aanvang is 19.30 uur en het duurt tot 20.30 uur 

Deelname is gratis, aanmelden kan hier

Wij bieden graag deze digitale bijeenkomst kosteloos aan, maar een vrijwillige bijdrage is bijzonder welkom. Achter de schermen werken wij met veel enthousiasme aan ons tentoonstellingsprogramma, waarmee wij u willen blijven inspireren. Met uw steun kunnen we dit programma realiseren zodat u ook in de toekomst digitaal en fysiek van onze kunst en verhalen kunt genieten. Klik hier voor een vrijwillige bijdrage. Alvast bedankt!

Let op: deze online rondleiding is een herhaling van het Verhaal op zaal, dat eerder dit jaar heeft plaatsgevonden.