Museum Prinsenhof

menu

Thuisworkshop porselein beschilderen

In de tentoonstelling Jingdezhen. 1000 jaar porselein staan prachtige voorwerpen met zeer gedetailleerde beschilderingen. Geïnspireerd door deze voorwerpen hebben wij een 'thuisworkshop porselein schilderen' ontwikkeld, waarbij je zelf met penseel en verf aan de slag kunt gaan.

Het pakket bevat onder andere oefentegels, twee porseleinen borden, speciale verf en penselen. Ook zitten er sjablonen bij, dit zijn objecten rechtstreeks afkomstig uit de tentoonstelling. Onze conservator Suzanne Klüver geeft uitleg en tips in een bijbehorende YouTube videotutorial. En met een bijgeleverd wierookstokje, een gelukskoekje en speciale Spotify playlist haal je even de Chinese sfeer uit Jingdezhen in huis.

Het pakket is geschikt voor max. 2 personen en is te koop voor € 12,50 (excl. verzendkosten). Stuur een e-mail naar [email protected] onder vermelding van jouw naam en adresgegevens. Je ontvangt een bevestigingsmail met informatie over de betaalwijze. Na ontvangst van de betaling wordt het pakket verstuurd. Houd rekening met een levertijd van 3-5 werkdagen.

Verzendkosten
1 - 3 pakketten: € 4,95
4 en meer: € 9,90 (2x verzendkosten)

Wil je een voorproefje? Bekijk dan de instructievideo of luister naar de onze Spotify playlist