Museum Prinsenhof

menu

Speeddaten in een tentje

30 augustus 2019

De liefde van je leven tegen het lijf lopen op een muziekfestival? Het gebeurt vaker dan je denkt! Met de tentoonstelling MOJO Backstage. Delftse meesters in de muziekindustrie halen we de festivalsfeer naar het museum. En we hebben goed nieuws voor singles: tijdens één van onze speciale speeddate-avonden op 3 mei of 30 augustus kun je in een typische festivalsfeer kennis maken met andere singles.

De speeddate-avond is van 20.00 tot 23.00 uur bij Museum Prinsenhof Delft. Wij zorgen voor ingerichte tentjes, een spannende date en de juiste ambiance in festivalsfeer. Deze avond is geschikt voor mannen en vrouwen tussen de 30-45 jaar.

Ben jij er klaar voor om misschien wel de ware te ontmoeten? Meld je dan hier aan! Speeddaten in een tentje klein 1

Bezoek ook de tentoonstelling MOJO Backstage

Museum Prinsenhof Delft viert vanaf 12 april het vijftigjarig bestaan van MOJO met de tentoonstelling MOJO Backstage. Delftse meesters in de muziekindustrie. De tentoonstelling laat de ontwikkeling van MOJO zien en toont hoe het bedrijf is uitgegroeid tot de grootste festivalorganisator en dé concertpromotor van Nederland. Met deze tentoonstelling, vormgegeven door Peter te Bos laat het museum zien waar een klein land groot in kan zijn.