Museum Prinsenhof

menu

Fotowedstrijd Jouw kijk op de stad

Fotowedstrijd: Jouw kijk op de stad.

Perfect passend bij de tentoonstelling 'Lothar Wolleh ziet Jan Schoonhoven' organiseren we een fotowedstrijd: Jouw kijk op de stad

We dagen (amateur)fotografen en liefhebbers van fotografie uit zich te laten inspireren door het werk van Lothar Wolleh en Jan Schoonhoven en foto's te maken van de stad waarin licht en ritme een belangrijke rol spelen. En die foto's zijn natuurlijk zwart-wit en vierkant! De mooiste foto's zullen worden opgenomen in de expositie, vanaf oktober 2023 te zien in het museumcafé.

Dus: laat je net als Lothar Wolleh en Jan Schoonhoven inspireren door de structuren die er in de stad te ontdekken zijn. Ritme en licht zijn essentieel in de werken van beide kunstenaars en zijn daarom belangrijke criteria die de jury meeneemt in de beoordeling van de inzendingen. De jury bestaat uit fotograaf William Rutten, bekend van tv-programma 'Het perfecte plaatje', Schoonhoven-expert en gastconservator van de tentoonstelling Antoon Melissen en Mieke van der Ven, educator van Museum Prinsenhof Delft.

Stuur voor voor 10 september je foto in via: [email protected] 

De feestelijke prijsuitreiking zal plaatsvinden op 9 oktober 2023. 

Doe je mee? Bekijk hier de actievoorwaarden.