Museum Prinsenhof

menu

Concert Stips & Brokamp | Grenzeloos genieten!

20 juli 2019

Op zaterdag 20 juli verzorgen Robert Jan Stips en Marieke Brokamp het concert 'Grenzeloos genieten!' in Museum Prinsenhof Delft.

Met zichtbaar en hoorbaar veel plezier spelen Stips en Brokamp een gevarieerd dynamisch viool- en pianoprogramma waarin muzikale grenzen spelenderwijs vervagen. Film, documentaire en muziek van Stips worden afgewisseld met bewerkingen van onder andere Nits, Sweet d'Buster, Transister, Freek de Jonge en de groep SUPERSISTER, waarmee Stips in 1970 op het hoofdpodium van MOJO's Holland Pop Festival stond. Dit alles wordt gemixed met bijzondere klassieken, van Arvo Pärt tot en met Schubert, en verhalen en anekdotes uit ruim 50 jaar Nederpopgeschiedenis. 

Over Stips en Brokamp

De samenwerking van Robert Jan Stips en Marieke Brokamp stamt uit 2014, toen beiden meewerkten aan het muziekspektakel 'O Die Zee'. Bij dit succesvolle openluchtconcert aan de Westerschelde had Stips de muzikale leiding en stelde Brokamp de blazers- en strijkersbezetting samen. Brokamp is actief in het Zeeuws Orkest, Zeeuws Kamerorkest TY, haar strijkkwartet en diverse andere bezettingen. Stips heeft een ruime staat van dienst in de Nederpop en is nu onder andere productief met NITS, solowerk en het Supersister Projekt 2019. Door hun gedrevenheid om een muzikaal zo breed mogelijk beeld neer te zetten besloten zij dat in duo-vorm te gaan doen.

Praktische informatie

  • In combinatie met een exclusief bezoek aan de tentoonstelling MOJO Backstage vanaf 19.00 uur
  • Aanvang concert: 20.30 uur.
  • Een kaartje kost:
    € 27,50 voor een ticket voor het concert Stips & Brokamp met een exclusief bezoek aan de tentoonstelling MOJO Backstage.
    € 19,50 voor een ticket voor het concert Stips & Brokamp met een exclusief bezoek aan de tentoonstelling MOJO Backstage als je in het bezit bent van een Museumkaart.
    € 19,50 voor alleen een ticket voor het concert Stips & Brokamp.

Meld je hier aan voor het concert.