Museum Prinsenhof

menu

Preferred Partners

Preferred Partners van Museum Prinsenhof Delft
De mogelijkheden binnen Museum Prinsenhof Delft zijn eindeloos en daarom werken wij samen met verschillende toonaangevende Preferred Partners. Omdat onze partners al jaren bij ons over de vloer komen, kennen zij de ins en outs van de ruimtes en het museum als geen ander. Hierdoor loopt uw evenement soepel en vertrouwd. Zo bundelen wij de krachten wanneer culinair, techniek of sfeer makende inrichting nodig is.

logo JPG

VanDerMaarel Logo RGB 01

DEF logo transparant

Van der Linde Catering + Evenementen
Van der Linde Catering + Evenementen werkt sinds enige jaren samen met Museum Prinsenhof Delft en staat voor het invullen van al uw wensen. Gastvrijheid staat bij hen zeer hoog in het vaandel. Van de glimlach bij binnenkomst tot het super tevreden gevoel van uw gasten die huiswaarts keren.

Zij denken graag met u mee over uw evenement variërend van een romantisch huwelijk, feestelijke receptie, onvergetelijk concert tot een inspirerende bijeenkomst om waar mogelijk uw verwachting te overtreffen.

De ambitie van Van der Linde Catering + Evenementen is gebaseerd op het zo goed mogelijk omgaan met onze omgeving en behoud van het pure product. De producten en diensten zijn puur, verrassend en modern. De focus ligt continue op creativiteit en duurzaamheid. De keuken werkt met veelal kwaliteit ingrediënten en producten van het seizoen en werken graag samen met lokale leveranciers.

Art Dinner Prinsenhof 116      wo 18      IMG 3065

Improve
Improve creëert shows en events die verbazen en mensen raken in het hart. Zij maken het ongrijpbare zichtbaar en voelbaar. Verbeelden op innovatieve wijze uw visie, identiteit en boodschap met licht, video, inhoud, vorm en format. Graag gaat Improve samen met u elke creatieve uitdaging aan en zorgen voor resultaat.

Improve creëert realiseert events en de benodigde media content met een breedspectrum aan eigen apparatuur, waaronder state-of-the art AV-middelen zoals diverse soorten projectoren, screens en mediaservers; conventioneel licht, bewegend licht, stuurtafels, de nieuwste grafische- en video-ontwerpsoftware, maar ook de meest uiteenlopen doeken, projectievlakken, projectiekoepels, hologauze, rigging materialen en speciale effecten.

Alle apparatuur tezamen vormt het levende instrument dat innoveert en evolueert, dat Improve vakbekwaam onderhouden en waarvan zij tot in detail weten hoe het werkt en wat de creatieve mogelijkheden zijn.

Samen met Museum Prinsenhof Delft zorgt Improve voor een eindresultaat dat perfect past bij de aard en het karakter van u en uw evenement. U wordt door Improve actief geholpen om uw boodschap en media optimaal tot zijn recht te laten komen: van concept tot en met vlekkeloze uitvoering.

Lichtjesavond 2009        Pimdesigned        Relatieavond Schoonhoven 1

Van der Maarel Eventstyling
Van der Maarel Eventstyling verhuurt sfeer voor elk type event. Voor de creatieve styling van kleine of grote zakelijke- en publieksevenementen, congressen, diners, gala’s, productpresentaties, bruiloften en personeelsfeesten, zijn wij de aangewezen sfeerpartner. Op elke locatie, voor elke gelegenheid.

Van der Maarel Eventstyling heeft al velen jaren een hechte, warme band met Museum Prinsenhof Delft. Als bedrijf met de roots in Delft, sinds 1953, weten we naadloos in te spelen op de vele mogelijkheden van het multifunctionele karakter. Stijlvol, creatief en met respect voor de rijke historie.

2014 01 30MRF 1128 2 Van der Maarel Belevingsdiner 2a TT Assen 17

Partners

aanmelder logo 1

 

Informatie | Offerte | Persoonlijke afspraak
Neem voor meer informatie, het ontvangen van een offerte op maat en/of het maken van een afspraak voor een persoonlijke rondleiding, contact op met onze afdeling verhuur op via 06 536 34 197 of stuur een mail naar
[email protected].