Museum Prinsenhof

menu

Agenda

Hotelarrangement MOJO Backstage

Blijf je slapen?

Maak het bezoek aan MOJO Backstage compleet met een verblijf in Hampshire Hotel- Delft Centre. Dit moderne hotel aan de rand van het centrum ademt muziek. Je brengt de nacht door met een bekende artiest aan je hoofdeinde. Misschien kom je zelfs een muzieklegende tegen in de gang van het hotel!

We ontvangen je als een ware rockster met een heerlijke Mick Jagger of Coldplay-cocktail. Wie zelf muzikaal is, kan zich uitleven op het plug & play podium. Geen podiumbeest? Blader dan door de boeken uit de muziekbibliotheek of zet gerust een plaat op uit onze vinyl collectie. We vertonen regelmatig concerten op groot scherm in onze sfeervolle bar/lounge en er is maandelijks live muziek te beluisteren.

De binnenstad van Delft is meer dan de moeite waard. De Delftse tuk tuk brengt je naar de mooiste plekken, zo ook bij Museum Prinsenhof Delft waar je kan genieten van de MOJO Backstage-tentoonstelling. Of breng een bezoekje aan één van de vele platenzaken om je muziekcollectie verder uit te breiden. ’s Ochtends staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar en kun je genieten van een prachtig uitzicht over het centrum van Delft. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Het arrangement is inclusief:

  • Overnachting in Hampshire Hotel-Delft Centre
  • Welkomstcocktail
  • Ontbijt
  • Tickets voor de tentoonstelling MOJO Backstage. Delftse meesters in de muziekindustrie in Museum Prinsenhof Delft
  • Tickets voor de Tuk Tuk in Delft.

Reserveer hier uw verblijf in Hampshire Hotel-Delft Centre

Hampshire Hotel Delft