menu

Verhuur

Te gast bij Willem van Oranje

Delft is de stad waar de toekomst en het verleden samenkomen. In de prachtige historische binnenstad op loopafstand van het moderne station Delft staat het voormalig hof van Willem van Oranje: Museum Prinsenhof Delft.

Een bijzondere locatie met een uniek historisch verhaal dat geschikt is voor vrijwel ieder evenement, zoals een congres, symposium, diner, concert, modeshow, beëdigingsceremonie of vergadering. Museum Prinsenhof Delft biedt zelfs uiteenlopende mogelijkheden voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Met onze vier unieke ruimtes, prachtige binnentuin en uiteraard het museum zelf kunt u bij ons terecht met een groep van 10 tot 450 personen.

De inkomsten uit verhuur komen geheel ten goede aan het onderhoud en de instandhouding van Museum Prinsenhof Delft. Het museum heeft een culturele ANBI-status.

Neem contact op voor meer informatie, een offerte of afspraak

Voor meer informatie, het ontvangen van een offerte op maat en/of het maken van een afspraak voor een persoonlijke rondleiding, kunt u contact opnemen met onze afdeling verhuur op via 06 536 34 197 of 
[email protected].

Bekijk de brochure zaalverhuur

Sfeerimpressie 'Hofmakerij: de kunst van het verleiden' op 12 februari 2018