menu

Museumcafé geopend!

7 augustus 2017

Het staat steeds vaker in de diverse media, een museumbezoek is het nieuwe funshoppen: mensen vinden cultuur steeds meer een aanleiding om hun vrienden en familie te ontmoeten. De juiste setting en beleving staan daarbij voorop. Wij werken er op meerdere vlakken hard aan om de ontvangst en faciliteiten daar optimaal op af te stemmen.

Denk aan de originele cadeaus in de museumwinkel. Er zijn prachtige kaarten, leuke kantoorartikelen, boeken en bijzondere sieraden te vinden. En ook Winkeltje Kouwenhoven, als onderdeel van het museum, biedt mooie producten. Je kunt hier terecht voor oud-Hollands snoepgoed, nostalgisch speelgoed, klassieke ansichtkaarten, olielampen en boekjes.

De opening van Museumcafé Prinsenhof draagt zeker bij aan het creëren van deze setting. Met een café binnen en een zonnig terras buiten, met uitzicht op de prachtige Prinsentuin. Over een beleving gesproken! Het Museumcafé kent dezelfde openingstijden als het museum. Er worden diverse broodjes en (niet-)alcoholische dranken geserveerd, verse sappen en gebak. De jongste bezoekers worden in ons Museumcafé niet vergeten.

Cafe binnen web