menu

Zitplaatsen in het Museum

21 april 2014

Ter adoptie aangeboden: 'Zitplaatsen in het museum'!

In Museum Prinsenhof Delft is op zondag 23 februari jl. het startschot gegeven voor de herinrichting, waarbij alle vaste presentaties van het museum worden aangepakt en een make-over krijgen.

Vanaf 24 mei 2014 zijn de deuren het nieuwe Museum Prinsenhof voor het publiek met een geheel nieuwe presentatie.

Bezoekerswens

Met de herinrichting van Museum Prinsenhof Delft laat het museum een lang gekoesterde wens van zijn bezoekers in vervulling gaan: het creëren van meer zitgelegenheid in de museumzalen. Uit onderzoek is gebleken dat de bezoekers dit een groot gemis vonden. In totaal heeft het museum 29 banken van verschillende kleuren en afmetingen nodig, een en ander in overeenstemming met de sfeer van de zaal.

Adopteer een bank in Het Prinsenhof

Meerdere bedrijven en organisatie hebben zich aan het mooie museum te verbonden door een bank te adopteren. Er zijn nog steeds een aantal banken beschikbaar voor adoptie (zie hieronder).

Tegenprestatie
Als tegenprestatie vermelden wij uw naam of die van uw familie, vriendengroep of organisatie bij de geadopteerde bank(en) en op onze website. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om voor een gezelschap van maximaal 20 personen, een rondleiding in het nieuwe Museum Prinsenhof te verzorgen met als blijvende herinnering een groepsfoto bij ‘uw bank'.

De volgende banken worden ter adoptie aangeboden:
• 24 x tweezitsbank stof: € 750,- per bank
3 x driezitsbank stof : € 2.000,- per bank
2 x driezitsbank leer : € 3.000,- per bank

Artifort driezits1 Bank-Tineke-Meerman1 Chesterfields1

Natuurlijk kunt u ook een deel van een bank sponsoren, waarbij u zelf de hoogte van het bedrag bepaalt.

Meedoen?

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected]Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , o.v.v. adoptie museumbank. Ook voor vragen of aanvullende informatie kunt u hier terecht.

 

Geadopteerde driepersoons Chesterfield bank door:

 

Geadopteerde driepersoonsbank stof, Artifort door:

 

Geadopteerde hele tweezitsbanken stof, Tien+ architecten door:

 

Gedeeltelijk geadopteerde tweepersoonsbanken door: