menu

Museuminspecteurs gezocht.

14 augustus 2014

Inspecteer Museum Prinsenhof Delft of een van de andere musea in Nederland en maak kans op geweldige prijzen. Vul een inspectieformulier in en laat zien wat je van dit of andere musea in Nederland vindt. Samen met andere kinderen bepaal jij wat het leukste kidsproof museum van Nederland is.

Zo word je museuminspecteur!

Je bent officieel museuminspecteur als je een inspectielijst hebt ingestuurd na het museumbezoek. Zo doe je mee:

 1. Download de 'Museuminspecteurs App' via de App Store of Play Store op je smartphone of tablet.
 2. Kies een museum (bijvoorbeeld Museum Prinsenhof Delft) waar je graag heen wilt of dat bij jou in de buurt is.
 3. Kijk in het museum goed om je heen.
 4. Als je thuiskomt vul je de antwoorden in op de inzendpagina. Je maakt vanaf dat moment kans op leuke prijzen, omdat je museuminspecteur bent. Door vrienden en familie op jouw inspecties te laten stemmen maak je meer kans.

Wat kan je winnen?

De allerbeste museuminspecteur mag zich een jaar lang 'Museuminspecteur van het jaar' noemen en wint daarnaast een volledig verzorgd VIP museumbezoek voor klas of gezin. Je kunt kiezen tussen een dagtrip met je klas (max 35 personen) of een weekend met je vader, moeder en broertjes/zusjes in een luxe hotel vlakbij het museum van je keus.

De nummers 2 en 3 winnen een iPad Air!

De top 10 museuminspecteurs met de hoogste scores krijgen een goodiebag vol met Museuminspecteursgear en een museumkaart junior. Ook mogen zij tijdens een VIP event de prijzen aan de Kidsproof musea uitreiken.

Hoe kun je winnen?

Laat je vrienden, je klas en je familie op jouw inspectierapport stemmen. Het puntensysteem werkt zo: als je 1 rapport inlevert en 10 stemmen krijgt dan heb je (1x10=)10 punten. Heb je 4 stemmen voor 3 rapporten dan heb je (4x3=)12 punten. De 10 inspecteurs met de meeste punten winnen de prijzen en worden ook voor de prijsuitreiking aan de beste musea als VIP onthaald. Als beste museuminspecteur ben je een jaar lang ambassadeur en krijg je de kans om bij de uitreikingen een belangrijke rol te vervullen.

Let op! Stemmen kan tot 12 mei 2015

Spelregels

 • Van je bezoek aan een museum, gedaan tussen 1 juni 2014 en 12 mei 2015, kun je vanaf augustus 2014 een inspectie insturen.
 • Gebruik hiervoor de vragenlijst op de website, of de gratis museuminspecteurs-App.
 • Andere gebruikers kunnen zonder te registreren stemmen op jouw inspecties. Daarmee verdien je punten. Hoe meer inspecties en hoe meer stemmen, hoe hoger je puntenaantal.
 • Je mag elk museum één keer inspecteren.
 • Elke inspecteur kan maximaal 18 inspecties invoeren.
 • Alleen volledig ingevulde formulieren worden geaccepteerd als inspecties.
 • De 10 inspecteurs die op 12 mei 2015 het hoogste aantal punten hebben voor maximaal 18 unieke inspecties winnen een prijs.

Kijk voor meer informatie over museuminspecteurs op museumkids.nl/museuminspecteurs

Foto museumkids web