Museum Prinsenhof

Nieuws

Delft Chamber Music Festival

Van 28 juli t/m 7 augustus vindt het Delft Chamber Music Festival plaats in de Van der Mandelezaal en de Waalse Kerk van Museum Prinsenhof Delft. Rondom het thema DNA: essentie onderzocht gaat het festival op zoek naar de oorsprong en essentie van kunst en muziek. Natuurlijk met hoogtepunten uit het kamermuziekrepertoire, maar dit jaar ook met nieuwe disciplines als dans, opera en literatuur.

Het Delft Chamber Music Festival is sinds de oprichting in 1997 uitgegroeid tot een kamermuziekfestival van wereldformaat. Violiste en artistiek leider Liza Ferschtman nodigt iedere zomer de absolute wereldtop van de klassieke muziek uit om tegen het prachtige historische decor van Delft en omgeving te musiceren. In een feestelijke, zomerse en intieme setting worden de meest bijzondere en unieke programma’s ten gehore gebracht.

Het festival staat internationaal bekend om het hoge niveau van de musici, de bevlogenheid van de uitvoeringen en de unieke benadering van de muziek zonder de traditie uit het oog te verliezen.

Dat muziek, kunst en voordracht een uitstekende combinatie zijn, zullen we op 4 augustus bewijzen tijdens de Night at the Museum in Museum Prinsenhof Delft. Voor wie dan helaas verhinderd is of graag nog meer van het museum wil zien, hebben we een mooie actie in petto! Je kan namelijk op vertoon van je concertkaartje dezelfde dag gratis naar het Museum Prinsenhof Delft. Dit geldt alleen voor concerten die plaatsvinden in de Waalse Kerk en Van der Mandelezaal.

Meer info en kaartverkoop