Home

Home

Multimediatour en familiespeurWIJZER

Een multimediatour neemt je mee door de tentoonstellingen en door het prachtige kloostergebouw. De familiespeurWIJZER speel je met het hele gezin een kennisquiz tijdens het museumbezoek. 

Al dwalend, luisterend en turend Museum Prinsenhof Delft leren kennen? Geen gehaast en in eigen tempo je laten rondleiden door het museum? Met de multimediatour maak je kennis met de hoogtepunten van de museumcollectie. Ook onthult de tour de geheimen van het oude kloostergebouw en het woonhuis van Willem van Oranje.

De multimediatour wijst jong en oud op de bijzonderheden in het museum. Maak een keuze uit een tour langs de hoogtepunten in het museum, of een rondgang langs de bijzondere ruimtes van het oude kloostergebouw. Ga op zoek naar bijzondere details in de tentoonstellingszalen, met behulp van afbeeldingen op de multimediaspeler. Dit geeft de jonge bezoekers een extra uitdaging.

Multimediatour fotograafMarcoZwinkels web

Taal: Nederlands, Engels, Duits
Duur: 45 – 60 minuten
Kosten: € 2,50 per apparaat

Met het gehele gezin op museumbezoek en op zoek naar een uitdaging. Speel dan de familiespeurWIJZER van Museum Prinsenhof Delft. De familiespeurWIJZER is een combinatie van een kennisquiz met een bordspel en vol interactie. Het museum is hierbij het speelbord en als familie ga je op zoek naar de grootste vriend van het museum. Er zijn verschillende opdrachten om op te lossen tijdens het spel en niet iedereen mag zomaar een antwoord geven. Zo zijn er kindervragen, volwassenenvragen en familievragen. En er zijn vragen waar het antwoord te vinden is door goed te kijken en te denken maar ook door goed te zoeken, te tekenen of door een code op te lossen.

Want wie was Willem van Oranje? Waarom kent iedereen Delfts Blauw? En wie was de ontdekker van de microscoop?
Stroop de mouwen op; het is tijd voor actie!

FamiliespeurWIJZER web

Taal: Nederlands
Duur: 45 – 60 minuten
Kosten: € 3,50 per familie

Voor instaprondleidingen bekijk de agenda.