Museum Prinsenhof

Locatieverhuur

Organiseer uw evenement of bijeenkomst in Museum Prinsenhof Delft, het voormalig hof van Willem van Oranje!
Beleef de authentieke sfeer in een indrukwekkend monumentaal pand waar de geschiedenis van Nederland is begonnen.

Museum Prinsenhof Delft is centraal gelegen in de karakteristieke binnenstad nabij één van de mooiste grachten van Delft. In het museum bevinden zich drie stijlvolle ruimtes die uiterst geschikt zijn voor commerciële, culturele of maatschappelijke evenementen en bijeenkomsten. Deze ruimtes zijn afzonderlijk te gebruiken of te combineren voor één evenement.

De Van der Mandelezaal, met zijn overweldigende glazen dak is hiervan het middelpunt. Deze imposante zaal is ideaal voor het ontvangen van grote gezelschappen. De Kamer van Charitate en de Waalse Kerk zijn daarnaast sfeervolle locaties voor kleinere bijeenkomsten. In Museum Prinsenhof Delft kunt u terecht voor besloten lunches of diners, maar ook voor plenaire meetings, congressen of grote evenementen tot wel 500 personen.

Ontvang uw gasten in deze historische ruimtes, vergader onder toeziend oog van de Oude Kerk en laat uzelf verrassen tijdens een exclusieve rondleiding door het museum. Ons enthousiaste team werkt graag met u samen om van uw evenement een bijzonder succes te maken.

Meer informatie
Voor vragen of voor een bezichtiging van de zalen kunt u contact opnemen met Callista Dauvillier.
T: 06 536 34 197
E: [email protected]

Voor informatie en advies om een congres in Delft te organiseren, kunt u terecht bij Congresservice Delft